Υπηρεσία delivery

Αξίζει τον κόπο!

Τα EMCO e-scooters είναι εξαιρετικά οικονομικά. Η ενέργεια που καταναλώνουν έχει αρκετά χαμηλό κόστος, και η συντήρηση/επισκευή τους έχει ελάχιστα έξοδα. Τα χρήματα, δηλαδή, που θα επενδυθούν για το συγκεκριμένο e-scooter θα αποσβεστούν αρκετά γρήγορα!

Συγκρίνοντας το κόστος συντήρησης ενός ηλεκτρικού scooter με το κόστος συντήρησης ενός συμβατικού scooter ή αυτοκινήτου, η διαφορά στην εξοικονόμηση χρημάτων είναι σημαντικά υψηλή.

  • Το κόστος κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος είναι 0,30€/100km
  • Δεν έχει τέλη κυκλοφορίας λόγω μηδενικών ρύπων
  • Δεν χρειάζεται service (πχ αλλαγή λαδιών-φίλτρων)
  • Έχει χαμηλό κόστος ασφάλιστρων
  • Η συμβολή του στην προστασία του περιβάλλοντος είναι μεγάλη

Το κλασικό scooter πόλης NOVI είναι το κατάλληλο μοντέλο για υπηρεσίες παράδοσης που χρειάζονται οι επιχειρήσεις. Είναι πλήρως εξοπλισμένα με ειδικές θήκες, οι οποίες είναι κατάλληλες για τέτοιες υπηρεσίες. Δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε το χρώμα (ή χρωματικό συνδυασμό) που επιθυμείτε και ταιριάζουν στο ύφος της εταιρείας σας, μέσα από τη ευρεία γκάμα χρωμάτων μοντέλων που διαθέτει η EMCO. Είναι επίσης δυνατόν να τοποθετήσετε το λογότυπο της επιχείρησης σας σε εμφανή σημεία του e-scooter, έτσι ώστε να διαφημίζετε την επιχείρηση σας ταυτόχρονα με τη διανομή παραγγελιών στους πελάτες σας!